Oferta Oriflame

Daca te-ai inscris la Oriflame ai posibilitatea de a participa oferta de Bun Venit in trei Pasi si vei primi trei cadouri deosebit de editie limitate.
Nu ratata Cadourile care pot fi si ale Tale!

  

 

 

VEZI PASI PROGRAMULUI DE BUN VENIT PENTRU NOI CLIENTI ORIFLAME!

 

 

Oferta valabila pentru cei ce se inscriu incepand cu data de 08.12.2015.

PROGRAM DE BUN VENIT în 3 PASI pentru TINE.


Pasul 1

Alătură-te Oriflame, cumpără produse din catalogul C16 sau C17 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)* în valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog) şi poţi primi deodorantul roll-on antiperspirant 24H Giordani Gold, în valoare de 15.90 lei sau deodorantul roll-on antisperspirant 24H Midsummer Man, în valoare de 15.90 lei.Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din campania următoare celei în care te-ai înscris.* Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat deodorant-ul roll-on antiperspirant Giordani Gold, pentru numai 5 lei. Atenţie! Dacă în Pasul 1 alegi produsul pentru femei, atunci şi în ceilalţi 2 paşi vei primi produsele destinate femeilor. Aceeaşi condiţie se aplică şi în cazul produselor destinate bărbaţilor.

 

 

 

Pasul 2

Revino în campania următoare, cumpără produse din catalogul C17 sau C1 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)** în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog) şi poţi primi apa de parfum So Fever pentru ea sauapa de toaletă So Fever pentru el, în valoare de 89.90 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 7 lei. 

Atenţie!

Dacă în Pasul 1 ai ales produsul pentru femei, atunci vei primi automat produsul din aceeaşi categorie. Aceeaşi condiţie se aplică şi în cazul produselor destinate bărbaţilor.

 

 

 

Pasul 3

Rămâi alături de noi şi, în cea de-a treia campanie, cumpără produse din catalogul C1 sau C2 (în funcţie de campania în care te-ai înscris)*** în valoare de 350 lei cumulat (preţ de catalog) şi poţi primi setul Business pentru ea sau setul Business pentru el, în valoare de 189.99 lei. Produsul se livrează automat cu prima comandă din campania următoare, pentru numai 10 lei. 

Atenţie!

Dacă în Pasul 1 ai ales produsul pentru femei, atunci vei primi automat produsul din aceeaşi categorie. Aceeaşi condiţie se aplică şi în cazul produselor destinate bărbaţilor.

 

 

 

 

Oferta valabila pentru cei ce sau inscris in campania trecuta

  

Pasul1-C1-2015-300x234

 

PASUL 1

Înscrie-te la Oriflame şi cumpără produse în valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog), în campania în care te-ai înscris. Revino în campania următoare şi alege-ţi, pentru numai 5 lei, un produs din cele 4 opţiuni de la P asul 1. Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din campania următoare celei în care te-ai înscris*.

Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat rimelul 5-in-1The ONE WonderLash, pentru 5 lei.

 

 

 

 

Pasul2-C1-2015-300x235

 

PASUL 2

Revino în campania imediat următoare înscrierii şi cumpără produse în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog). În prima comandă din următoarea campanie alege-ţi, pentru numai 7 lei, una din cele 4 opţiuni de produse de la Pasul 2. Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din a doua campanie de la 

înscriere**. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul/codurile produsului/produselor cadou, vei primi automat crema hidratantă de zi True Perfection, pentru 7 lei..

 

 

 

Pasul3-C1-2015-300x243

PASUL 3

Rămâi alături de noi şi în cea de-a treia campanie şi cumpără produse în valoare de 350 lei cumulat (preţ de catalog). La prima comandă din campania următoare alege-ţi, pentru numai 10 lei, un produs din cele 4 opţiuni de la Pasul 3. Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din cea de-a treia campanie de la înscriere***.

Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat apa de toaletă Eclat Femme, pentru 10 lei.

.

.

.

.

 

 

 

     

Ţi-am pregătit încă o surpriză!

 

Chiar în campania în care ai plasat prima comandă, ai posibilitatea de a achiziţiona  Setul cu produse esenţiale cu doar 62,25 lei*!
Setul (cod 711559) conţine 5 produse de top din portofoliul Oriflame:

 

• Rimel The ONE Volume Blast Black
• Balsam multifunctional Tender Care
• Cremă hidratantă de duş Milk & Honey Gold
• Cremă regeneratoare de noapte pentru mâini Swedish Spa
• Cremă hrănitoare pentru mâini şi corp Milk & Honey Gold

 

Valoarea totală a produselor este de 124.5 lei!