Câștigi bani!


Iți dorești să ai un stil de viață liber, confortabil, cu  premii și satisfacții profesionale? Câștigă bani în plus pentru a-ți construi o carieră în domeniul frumuseții, tu decizi cât de departe vrei să ajungi și ce stil de viață vrei să îl adopți. Ai un singur pas, alătura-te echipei Oriflame! 


   
Oriflame îți oferă două moduri prin care poți câștiga bani: 
   
 1. Vânzând produsele Oriflame 

  •  Dacă te pasionează vânzările 
  •  Poți avea un profit de până la 40% din comenzile clienților. La fiecare 3 săptămâni Oriflame îți oferă un catalog nou cu cele mai recente produse create în Suedia, simplificându-ți vânzarea, prin simplă prezentare a catalogului. 

2. Câștigă mai mulți bani invitându-ți apropiații să ți se alăture

  • Invită-i și pe alții să se alăture echipei Oriflame îți construiești echipa ta de consultanți. 

Vei beneficia atât de creșterea veniturilor tale cât și de dezvoltarea aptitudinilor profesionale pe care Academia Oriflame ți le oferă. Consultantul tău Oriflame va fi acolo în permanență, să te ghideze în construirea echipei. Împărtășind cunoștințele tale cu echipa, îi vei ajuta să  se dezvolte odată cu ține, câștigați bani împreună și vă apropiați mai mult de vise. Pe măsură ce echipă ta crește, cresc și veniturile tale. 
  
Simplu, nu-i așa? Fă primul pas, Inregistreaza-te acum!

Te susținem pe tot parcursul drumului. Descoperă Academia Oriflame! 
  
Oriflame și liderii săi îți oferă sprijin complet pe tot parcursul drumului. Prin cea mai  nouă tehnologie vei beneficia de aplicații online și platforme de e-learning care te pregătesc pentru success. Acestea îți vor permite să inviți noi recruţi să ți se alăture și să comande oricând și de oriunde, astfel și tu îi ajuți să aibă o viață liberă și confortabilă. Participând la evenimentele și training-urile Academiei Oriflame, vei învață tot mai multe despre produsele Oriflame și cum să câștigi bani, astfel îți îmbunătățești în permanență talentele de vânzări. De asemenea, cu Oriflame vei avea mereu acces online la instrumente de business, gândite să îți pornești și să-ți dezvolți propria ta afacere. 
  
Oriflame îți îndeplinește visurile, cu o investiție minima, fără riscuri și câștiguri excepționale!